Fleet Nederland nieuwe sponsor TeamQuincy

De FLEET-Familie is opnieuw uitgebreid. Met enige trots kunnen wij mededelen dat Fleet Nederland een sponsorcontract met de para-rolstoelbadmintonners Quincy Michielsen en Willem van Roosmalen heeft gesloten.

De spelers van Team Quincy hebben in het verleden zowel nationaal als internationaal bij het para-rolstoelbadminton in de singel, dubbel en mix al diverse medailles en (wereld-)titels weten te bemachtigen. Nu, het para-rolstoelbadminton een paralympisch onderdeel is hebben zij een nieuwe start gemaakt om het ultieme doel voor elke sporter te behalen. Deelname aan de Paralympische Spelen, voor Team Quincy is dit Tokio 2020. Fleet Nederland gaat Team Quincy op weg naar de Paralympische Spelen in Tokio 2020 ondersteunen en verheugt zich op een goede, langdurige samenwerking.

Voor meer informatie over Team Quincy of om zelf een steentje bij te dragen kunt u kijken op de Facebook pagina Team Quincy en op www.teamquincy.nl


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Search By Tags