TeamQuincy bedankt zijn sponsoren

Het is zover, iets waar wij als TeamQuincy erg naar uit hebben gekeken en trots op zijn! De laatste tijd kunnen wij gelukkig alleen maar goed nieuws brengen dankzij onze sponsoren als Fleet Nederland, BC Shot, TNS revalidatie service, MTH Coaching en natuurlijk Willem van het management bureau Roosmalen Management Service. Door onze geweldige sponsorsamenwerking met Smid Media Solutions en Drukwerktijger.nl is de auto en aanhanger van TeamQuincy klaar om gebruikt te worden om samen als team wedstrijden te gaan bezoeken. Het onderhoud en de veilige kilometers van de auto en aanhanger worden verzorgd door Carpoint Dongen. Wij realiseren ons maar al te goed dat zonder jullie als sponsoren dit project nooit haalbaar zou zijn. Daarvoor willen wij jullie ook hartelijk danken voor het geduld en de mooie kansen die we samen creëren!


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us