TeamQuincy goed gepresteerd tijdens toernooi BC De Bever

Eindelijk was het dan zover, een thuistoernooi in Rijen bij BC De Bever! De vereniging waar het voor ons allemaal is begonnen. We komen redelijk vroeg aan omdat we een goede plek willen voor onze auto en aanhanger. Nou, ik weet zeker dat dit gelukt is! Na aankomst even rustig aan gedaan en spullen uitgepakt. Na iedereen een goedemorgen gewenst te hebben de banner-up van TeamQuincy opgezet en in overleg met de organisatie bij de wedstrijdtafel mogen plaatsen. Deze banner-up is voor ons als TeamQuincy en andere sporters belangrijk, hiermee promoot je het team en je sponsoren die dit allemaal mogelijk maken. Het toernooi is voor mij, Willem en Ilse goed verlopen.

Willem van Roosmalen:

Rol Mannen Enkel- Groep B

Erik Jan KOEKOEK - Willem van ROOSMALEN 10-21 16-21

Rol Mannen Enkel - Groep B

Rob H.C.M. SMEETS - Willem van ROOSMALEN 21-11 21-9

Uitslagen Quincy en Ilse Van de Burgwal

Rol Mannen Enkel - Groep A

Quincy MICHIELSEN - Leen van der TOORN 21-7 21-2

Rol Mannen Enkel - Groep A

Quincy MICHIELSEN - Ronald STAPELBROEK 21-1 21-4

Rol Mannen Enkel - Groep A

Quincy MICHIELSEN Nederland - Hans MAC DANIEL 21-7 21-4

Rol Mannen Enkel - Groep A

Quincy MICHIELSEN - Tim QUARTEL 21-5 21-2

Rol Gemengd Dubbel - Groep A

Ilse v.d. BURGWAL/Quincy MICHIELSEN

Helga KARLAS /Erik Jan KOEKOEK 21-0 21-1

Rol Gemengd Dubbel - Groep A

Ilse v.d. BURGWAL/Quincy MICHIELSEN

Addy OOSTDIJK/Ronald STAPELBROEK 21-2 21-1

Rol Gemengd Dubbel - Groep A

Ilse v.d. BURGWAL / Quincy MICHIELSEN

Hilda BEUMKES / Leen van der TOORN 21-2 21-1

Rol Gemend Dubbel - Groep A

Ilse v.d. BURGWAL/Quincy MICHIELSEN

België Man-Kei TO/Jordy BROUWER 21-8 21-8

Hierna volgde de prijsuitreiking.

Helaas was het niet toegestaan door de organisatie dat de banner-up met sponsoren tijdens deze uitreiking aanwezig zou zijn. Dit zou hun eigen sponsoren in diskrediet brengen. Helaas denken wij hier anders over maar na goed overleg met de organisatie respecteren wij hun ingenomen standpunt en hebben we besloten om tijdens de prijsuitreiking de banner-up niet te plaatsen. we hopen in de toekomst samen met de organisatie de ingeslagen weg, die wij genomen hebben tijdens ons overleg zal vervolgen tot een goede samenwerking om zo gezamelijk het para-badminton op een hoger niveau te kunnen tillen. Wij doen dit om de sport te promoten en omdat we trots zijn op alle sponsoren die bepaalde dromen binnen het para-badminton mogelijk maken

We moeten trots zijn op al de sponsoren binnen het para-badminton, ongeacht welke doelstellingen er gesteld zijn. Uiteindelijk draait het samen om èèn ding, het promoten en het groter maken van de sport. Wij denken dat we dit het beste doen met zijn alle! En dit is dus tot stand gekomen in het goede overleg met de organisatie.

EndFragment


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts